El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Escriu una carta anònima a una persona afectada per Covid-19 de l'Hospital Verge dels Lliris

Les cartes es poden fer arribar al mail aguilar_elibot@gva.es

El mateix personal sanitari imprimirà les cartes i entregarà les cartes de forma aleatòria.

Els creadors de la iniciativa demanen, si és possible, que no ocupe més d'un full i en format PDF.

Personal de l'Hospital Verge dels Lliris ha començat una iniciativa per tal de fer arribar cartes anònimes a personal afectat per Coronavirus. Poden ser persones malaltes, sanitaris, zeladors o qualsevol altra persona que l'afecte la malaltia, ja siga per la seua salut o per l'aïllament. L'objectiu és donar ànims a aquestes persones en moments complicats com aquests.

Les cartes es poden fer arribar al mail aguilar_elibot@gva.es. El mateix personal sanitari imprimirà les cartes i entregarà les cartes de forma aleatòria. Els creadors de la iniciativa demanen, si és possible, que no ocupe més d'un full i en format PDF. Les cartes han d'anar únicament dirigides a una persona, no a un conjunt.

Les cartes, com hem dit, seran anònimes però es poden contar detalls com edat, família, professió... Els impulsors de la iniciativa sostenen que "el personal que treballa a l'hospital realitzen la seua feina per vocació. La majoria ja venim animats des de casa. Açò és una iniciativa, sobretot, per animar als malalts que estan molt aïllats i per tant necessiten molts ànims i mostres de carinyo".

Ens encanta contar aquestes notícies. Per favor, #QuedatACasa