El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Escriure fou part de la meua salvació". Desirée Pascual publica el seu llibre després de passar la malaltia del càncer

Acte amb 200 persones a l'Àgora

Part de la recaptació per cada llibre venut va destinat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

La murera Desirée Pascual ha publicat el seu llibre 'Manual del héroe: Bajar tu cielo a la tierra'. Ho ha fet a 2019, malgrat que el tenia escrit des de 2015, moment en que patia la malaltia del càncer. El llibre ha estat presentat a l'Àgora davant més de 200 persones.

Un dels motius pels quals ha escrit el llibre, segons conta Desirée Pascual a ARAMULTIMÈDIA, ha sigut perquè "necessitava expressar el que sentia en eixe moment. Escriure fou part de la meua salvació". El seu llibre està inspirat en l'obra 'El héroe de las mil caras' de Joseph Campbell.


L'obra, amb segell de Muro, conta l'experiència personal de Desiree en el moment de suportar la malaltia. El fet de patir càncer va suposar un "canvi de rumb real en la seua vida" i aquesta publicació mostra "com se sentia en aquell moment". També narra com necessitava durant la malaltia "un referent", que en el seu cas van ser les infermeres que la cuidaven en els moments més complicats.


El llibre es pot trobar a distintes llibreries de les nostres comarques. A Muro, en Papereria Llibreria Sanchis. A Alcoi en Papereria Natura, Llibreria i Papereria Universal, i en Detroit Llibres. També es pot fer de forma online a Amazon.


Després de passar la malaltia, Desirée Pascual s'ha format com a coach. Actualment dirigeix el centre d'entrenament integral 'The Qum' a Muro, situat al Carrer Josep Bono, 8.