El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Escultura infinita’, nova exposició de l'IVAM-CADA Alcoi

  • La mostra compta amb 92 obres de 42 artistes i es podrà visitar fins al 24 d’octubre.

La presentació de la nova mostra de l’IVAM CADA Alcoi va comptar amb la presència del conseller Vicent Marzà, la directora de l’IVAM, Nuria Enguita i amb l’alcalde d’Alcoi Toni Francés. ‘Escultura infinita’ fa un recorregut de l’evolució de l’escultura amb les 92 obres.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i la directora de l’IVAM, Nuria Enguita, han presentat ‘Escultura infinita’. Una exposició dissenyada expressament per l’IVAM CADA Alcoi en la qual es poden observar de prop més de 90 obre artístiques de 42 escultors renom internacional com Andreu Alfaro, Joan Brossa, Tàpies o Carmen Calvo.

La gran majoria de les peces són de l’IVAM, però algunes d’elles arriben del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia o la Fundació Antonio Tàpies entre altres. Enguita ha destacat que aquesta selecció d’obres fa un recorregut per l’evolució de l’escultura i inevitablement de la història del nostre país durant anys molt complicats, ja que són peces realitzades entre 1930 i 1996.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha explicat que en l’espai dirigit per l’ajuntament a la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi s’ha volgut complementar ‘Escultura infinita’ amb “un homenatge a un escultor importantíssim a la nostra ciutat amb reconeixement a escala internacional com és Vicente Vigreyos”.