El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esgotats en 8 hores els Bons Consum d'Alcoi

Recordeu que els Bons Consum es poden gastar en els comerços adherits fins a este 22 de desembre. 

El pròxim 20 de desembre hi haurà venda presencial per a persones majors de 60 anys o amb diversitat funcional. Si sobraren, es posaran a la venda en línia.

Este 15 de desembre s'han posat a la venda una nova tanda de Bons Consum, vals de compra en els comerços alcoians on el consumidor paga la meitat del valor del Bo, i l'Ajuntament aporta l'altra meitat amb una subvenció de la Diputació.

La Plataforma on es podien comprar els bons es va activar a les 11 del matí, i a les 19.01 es venia l'últim val. Per a pagar la meitat dels bons adquirits, l'Ajuntament ha destinat 217.000 euros, la qual cosa suposa que d'ací al 22 de desembre, últim dia per a gastar els Bons, els comerços alcoians faran vendes de valor d'almenys 430.000 euros.

Del total de la subvenció, 277.000 euros, s'han reservat 60.000 euros que es vendran de manera presencial este 20 de desembre a les oficines de Comerç del carrer Sant Francesc. Estos bons estan reservats per a les persones que podien tindre alguna dificultat per a la compra en línia, com majors de 60 anys o persones amb diversitat funcional. Els bons es vendran de 10 a 14 hores, i en cas de no esgotar-se, la resta es posarà a la venda de nou en Internet.

"Estem molt satisfets pel gran acolliment que va tindre ahir la venda de bons el que propiciarà en els pròxims dies un foment del consum en els comerços locals. Vull agrair tot el treball que han dut a terme els tècnics per a poder formalitzar en temps rècord aquesta campanya, així com als negocis que s'han adherit. Ara només queda animar a la ciutadania que ha adquirit els bons a utilitzar-los abans que acabe el dia 22", diu la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

La campanya compta amb la col·laboració de la federació de comerç alacantina Facpyme i el suport d'entitats comarcals com ACECA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç i els mercats municipals.