El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Eso que tu me das', un himne amb veus de persones que han patit o pateixen càncer

Una iniciativa que naix des de ÁNIMA CÁNCER ONTINYENT

Ha estat el video de la setmana a la capital de la Vall d'Albaida. L'associació ANIMA Cáncer Ontinyent ha elaborat un video amb la cançò de Pau Donés 'Eso que tu me das' que s'ha convertit, en este cas, en un himne.

Una peça musical que al video és cantada per persones d'Ontinyent i de la comarca que han patit la malatia del cáncer, i que s'ha convertit com diuen des d'ANIMA en un 'himne a la gratitud de cara a la gent que els ha acompanyat durant el procés'. Una iniciativa que ' va començar com un hobbie i una forma de compartir un temps setmanal amb gent que estava passant o havia passat la malaltia'.

Les veus d'un video que ha superat les 330 visualitzacions són: Paula Mompó, Amparo Tortosa, Ana Borrell, Belén Torró, Juana Vidal, Elena Cambra, Mª José Reig, Neus Vicedo, Anna Ríos, Cristina Tortosa i Santi Sais. Per la seua banda, els membres de la banda i músics que apareixen al video són Miriam Albero (veu), Camilo González (guitarra), Victor Fernández (baix), Josep Bas (bateria), Àngels Muñoz (violí) i Noelia Balaguer (violoncel).