El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Espectacular campionat d'Espanya del Club Gimnàstica Rítmica Alcoi

Entrenadores i Gimnastes / CGR Alcoi

Destaca el subcampionat de Daniela Picó a la classificació general 

El Club Gimnàstic Rítmica d'Alcoi ha participat en el Campionat d'Espanya individual i per autonomies. Per part del club alcoià han participat Lucia López en categoria junior, María García en categoria infantil i Daniela Picó en aleví.

María García s'ha proclamat tercera d'Espanya a la classificació general infantil. Concretament, per aparells, és subcampiona d'Espanya en masses, subcampiona en pilota i tercera d'Espanya en corda. A més és subcampiona d'Espanya infantil per autonomies.


Pel que fa a Daniela Picó, altra de les gimnastes del Club Gimnàstic Rítmica d'Alcoi, s'ha proclamat subcampiona d'Espanya a la classificació general i campiona d'Espanya en Aleví representant a la Comunitat Valenciana. Per aparells, ha sigut campiona i subcampiona en cèrcol i pilota, respectivament.

Lucía López en categoria junior també ha fet un gran paper al campionat a nivell estatal. Ha estat la 22a classificada a nivell general, mentre que per autonomies ha quedat la cinquena.


L'última hora del Campionat d'Espanya podeu seguir-lo a aquest enllaç i també a la pàgina de Facebook del Club Gimnàstica Rítimca d'Alcoi.