El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Espectacular incendi d'un camió en el Port d'Albaida

Actuació dels Bombers / Consorci Provincial de Bombers de València
La seua extinció ha durat vora 3 hores per la quantitat de càrrega que portava

La seua extinció ha estat complicada, ja que s'ha decidit aixar la càrrega amb l'ajuda d'una retro per extingir l'incendi completament i que no hi haja cap perill en el seu posterior transport. S'ha retirat la càrrega de la carretera una vegada extingit i també el camió que s'havia incendiat

Els bombers del Consorci Provincial de València han informat d'un incendi en la cabina d'un camió que transportava palets amb bosses de paper. L'espectacular foc s'ha produït en el Port d'Albaida, concretament en el quilòmetre 427 de l'A-7 en sentit València.

L'incendi ha començat cap a les 18:15 h del dijous 25 de gener i han actuat dotacions de bombers d'Ontinyent i Alzira. La seua extinció ha durat unes 3 hores i ha estat complicada, ja que s'ha decidit baixar la càrrega amb l'ajuda d'una retro per extingir l'incendi completament i que no hi haja cap perill en el seu posterior transport. S'ha retirat la càrrega de la carretera una vegada extingit i també el camió que s'havia incendiat. A les 00:30 h del dijous ha finalitzat el servei.