El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Espectacular simulacre d'incendi per terra i aire a Alcoi

Vehicles de la UME s'han exposat a les Aules Verdes

Alcoi ha estat més segur que mai. Aquest divendres 9 de febrer la Plaça Al-Azraq i les Aules Verdes han acollit la jornada escolar de portes obertes sobre emergències i seguretat pública. L'activitat més impactant ha estat el simulacre d'incendis als antics jutjats on les 'víctimes' han sigut rescatades, fins i tot, amb helicòpter. Les activitats obertes a tots els públics començaran a les 10:30 h del dissabte 10 de febrer a l'Avinguda d'Andalusia

Alcoi ha estat més segur que mai. Aquest divendres 9 de febrer la Plaça Al-Azraq i les Aules Verdes han acollit la jornada escolar de portes obertes sobre emergències i seguretat pública. L'activitat més impactant ha estat el simulacre d'incendis als antics jutjats on les 'víctimes' han sigut rescatades, fins i tot, amb helicòpter.

La jornada ha complit el seu objectiu que no és altre que el de fer veure als més de 500 xiquets participants que els que van d'uniforme estan per a ajudar-nos, com ha destacat el director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Àngel. ARAMULTIMÈDIA ofereix un resum del simulacre i algunes imatges de la jornada en vídeo.

I açó només acaba de començar, ja que el dissabte 10 de febrer, Alcoi espera acollir entre 2.000 i 3.000 persones, segons ha destacat l'alcalde, Toni Francés. Els actes tindran lloc a partir de les 10:30 h. Hi haurà 125 vehicles d'emergències, 25 organismes i entitats, i més de 400 persones, personal especialitzat d'emergències, etc. També ha confirmat la seua presència el president de la Generalitat, Ximo Puig.