El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esport 3D: torna, dos anys després, la festa de l’esport d’Alcoi amb més de 20 modalitats

Reconeixement als esportistes i autoritats / Ajuntament d'Alcoi

L'hissat de la bandera i encesa del peveter serà a càrrec d’Alberto Molinés i Susana Angulo, respectivament.

Les instal·lacions esportives municipals es preparen per a acollir l’Esport 3D i un fum de competicions després de 2 anys sense aquesta ‘festa’ per motius sanitaris. El recorregut de la torxa pels centres educatius dona el tret d’eixida per a totes les competicions que se celebraran del 10 al 12 de juny.

26 modalitats de tot tipus d’esport ocupen la programació que ha preparat la Regidoria d’Esports. A banda del Francisco Laporta, hi haurà activitat a la via verda, el Pavelló de Sant Vicent de Paül, les Aules Verdes, un recorregut urbà per al ciclisme, zona de cross al costat de la Via Verda, les pistes de Petanca del Romeral, la zona de tir amb arc i la galeria de tir a la piscina José Trenzano Alós. Previament, en aquesta setmana de l'Esport 3D s'han celebrat distintes xerrades a càrrec d'esportistes com l'entrenador de porters, Marcos Abad, o la pilot d'automòbils, Lydia Sempere. També s'ha reconegut als 30 esportistes d'èlit d'Alcoi.


Aquest 10 de juny, la torxa olímpica serà protagonista amb el recorregut pels distints centres educatius per arribar a les 13 h a l’Ajuntament. Posteriorment, a les 19:30 h el Club Atletisme Alcoi i el Club Salesià – Voleibol pujaran la torxa fins el poliesportiu. A les 20 h, hissat de la bandera i encesa del peveter a càrrec d’Alberto Molinés i Susana Angulo, respectivament.


A banda de les competicions purament esportives, aquest dissabte 11 de juny se celebrarà el lliurament dels trofeus dels jocs esportius i les distintes exhibicions de patinatge i gimnàstica. A les 21:30 h, lliurament de trofeus de l’Esport 3D al Pavelló Mutualitat de Levante.


El diumenge 12 de juny centren els actes el futbol veterà, l’hoquei patins, la 10K Via Verda, la volta en bici en zona urbana i les semifinals i final de la lliga local de bàsquet.