El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esport, convivència, ofrena i molt més en la festa de Maria Auxiliadora dels Salesians SVF d’Alcoi

Els alumnes d'ESO han ajudat als més menuts en la celebració d'aquesta festa tan volguda pels Salesians

El Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi ha celebrat un any més la festa en honor a Maria Auxiliadora. Els estudiants més menuts i més ‘majors’ han participat en distintes activitats amb ofrena inclosa.

Amb totes les mesures davant la Covid-19, la comunitat educativa dels Salesians ha celebrat la festa de Maria Auxiliadora en maig.

Els alumnes de l'ESO han ajudat als més xicotets i després han anat de convivència a gaudir de l'alegria dels seus companys: esports en el poliesportiu Francisco Laporta, en KikoTraining, practicant l'orientació per la ciutat o de passeig en El Racó de Sant Bonaventura.

En el col·legi, Primària i Infantil han seguit amb balls i jocs, fins ens hem inventat un: el MAUXI & CO, un joc de proves similar al ‘Party’ per a competir divertint-nos amb temes del nostre col·legi, Don Bosco i María Auxiliadora. A més, els més xicotets han tingut molta música. Els alumnes d’infantil han ballat zumba, i en primària han gaudit d'un concert didàctic durant la vesprada. Sens dubte, un dia inoblidable.