El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esport i solidaritat: SOLC recapta 711€ en la primera jornada solidaria del Kikotraining

Els participants en el Kikotraining

Es van inscriure 81 persones i van recaudar 711€  destintas per a SOLC

La jornada esportiva es va celebrar el passat 15 de maig i es van inscriure 81 persones

El passat dissabte 15 de maig es va celebrar una jornada esportiva amb fi solidari al gimnàs Kikotraining d'Alcoi. Durant el matí es van realitzar tres activitats: un entrenament funcional, una ponencia amb conceptes bàsics de primers auxilis de l'escola Mare Nostrum i, per últim, una classe de GAP. Al finalitzar l'activitat esportiva es va fer una rifa i els participants van gaudir d'un vermut patrocinat pel Domino's Pizza. 

L'esdeveniment va tindre molt bona acollida. Es van inscriure 81 persones en total i, amb els donatius de les persones que van colaborar, es van recaudar aproximadament 711€ destinats a l'associació d'ajuda a malalts de càncer d´Alcoi (SOLC). 

Desde SOLC afirmen que va ser una jornada meravellosa i que estan molt contents per la quantitat recaudada i per tota la gent que es va animar a aquesta iniciativa solidària i esportiva.

Aquesta jornada va ser possible gràcies als col·laboradors: Nirvel cosmetics S.L., Industrias Cárnicas San José, PastaMania, Powergym, Mare Nostrum, Copisteria Oliver, Kta Siluet i el Domino´s Pizza Alcoi