El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Republicana del País Valencià tornarà a tindre presència a Alcoi

Joanvi Sellés, Maria Pérez Company i Josep Barberà / ERPV

La situació del centre, de la residència Domus VI d’Alcoi o la polèmica benzinera de Cocentaina han estat prioritat d'ERPV a les nostres comarques en els últims mesos.

La cara més visible d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) a Alcoi serà la de Joanvi Sellés i Pla. Des de la formació asseguren que a Alcoi i al territori valencià ha crescut la militància. El president d’ERPV, Josep Barberà, ha dit d'Alcoi que és "un poble que ha marcat història en altres temps per la lluita dels drets laborals i civils".

Els últims assumptes en què ERPV ha estat present a les nostres comarques ha sigut la situació del centre, de la residència Domus VI d’Alcoi o la polèmica benzinera de Cocentaina.


Joanvi Sellés i Pla és des de hui el president de l’executiva local d’ERPV a Alcoi i compartirà la tasca de direcció política del republicanisme sobiranista amb Salvador Llinares i Rebeca Abad. Amb l’assemblea de constitució, que ha comptat amb l’assistència del president d’ERPV, Josep Barberà, i de la Secretària General, Maria Pérez Company, es recupera la implantació d’Esquerra Republicana del País Valencià a Alcoi, "poble en el qual els republicans han estat presents des de fa temps".

Sellés ha animat la militància i simpatitzants a treballar per donar a conéixer el treball i aspiracions d’ERPV a Alcoi. Assegura que "la gent del cap de comarca ha de saber que ens té al seu costat per bastir una opció republicana i d’esquerres disposada a lluitar pels interessos d’un poble que, no per apartat de la capital, és menys important des del punt de vista cultural i de teixit productiu".