El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Republicana denuncia atacs contra la seua propaganda electoral en les comarques centrals

Pancarta d'ER a la passarel·la entre Alcoi i Cocentaina abans de ser retirada / José Gómez Reyes

La pancarta penjada per ER a la passarel·la entre Alcoi i Cocentaina ha sigut retirada poques hores després d'haver estat posada. En ella es podia llegir 'AMNISTIA'.

Des de la formació Esquerra Republicana del País Valencià han denunciat atacs contra les seues pancartes electorals a diferents indrets de les comarques centrals. Després que tres diputats autonòmics de Vox es viralitzaren a les xarxes amb un vídeo on retiraven una pancarta d'ER penjada a Ontinyent, ara és a la passarel·la entre Alcoi i Cocentaina on s'ha viscut un episodi similar.

La pancarta penjada per ER en la infraestructura entre les capitals del Comtat i l'Alcoià ha sigut retirada poques hores després d'haver estat posada. En ella es podia llegir 'AMNISTIA'. Els republicans denuncien que les pancartes i cartells electorals que posen pels pobles de les nostres comarques els "duren ben poc perquè són incòmodes per a la dreta valenciana i també per a certs sectors d'una esquerra poruga".

Episodi viscut a Ontinyent

Aquest episodi viscut a les comarques de l'Alcoià-Comtat se suma al que van protagonitzar tres diputats autonòmics de Vox -la síndica Ana Vega i els parlamentaris David García i Miguel Pascual- els quals es va gravar mentre retiraven una pancarta d'ER penjada a l'autovia Central a València, a l'altura d'Ontinyent. Al post de Facebook penjat per la síndica es podia llegir: "no consentirem que el separatisme entre a les nostres províncies. El "país valencià" NO EXISTEIX".