El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Republicana es presenta a les municipals de Castalla amb Salvador Llinares

La candidatura d'ERPV està oberta a la participació d'independents.
 

Asseguren que han intentat un acord amb altres forces per una proposta electoral d'esquerres conjunta, però "davant la falta de voluntat" han decidit presentar-se amb les sigles pròpies. "El poble de Castalla no quedarà sense l'opció d'emetre un vot d'esquerra i republicà".

Salvador Llinares serà el candidat a l'alcaldia de Castalla per Esquerra Republicana del País Valencià. "El poble de Castalla, poble de gent treballadora, històricament republicà i d’esquerres, no es quedarà sense l’opció d’emetre un vot esquerrà i republicà", diu el candidat, qui assegura que abans han intentat, sense èxit, un acord amb altres formacions progressistes.

Així, Llinares presenta la seua candidatura, oberta a la participació d'independents, i que aposta per la participació ciutadana "de debò": "Castalla necessita el republicanisme municipal per avançar. Som una força política menuda, però imprescindible si volem que la gent de Castalla visca millor".

 ERPV prioritza diversos assumptes com la protecció del terme municipal, la implantació d'energies verdes, o la connexió comarcal de transport, "no pot ser que encara hagem d’estar pendents de com anar a pobles de la comarca o a Alacant i València. Les nostres empreses, els nostres estudiants i tot el poble de Castalla ha de poder anar allà on necessite sense haver d’emprar el cotxe particular". També destaquen la necessitat de recuperar i rehabilitar els habitatges del nucli històric, o la remunicipalització de serveis com l'aigua, recollida de fem, neteja viària o jardineria.

"No venim a dir-li a ningú quines polítiques s’han de fer. Venim a fer política de l’única manera que sabem a ERPV, comptant amb totes les propostes que ens fa arribar la gent de Castalla. I fins a l’últim moment la candidatura restarà oberta a qui vulga participar-hi, ja siga a nivell individual com col·lectiu".