El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Unida i Compromís arriben a un acord de confluència en Castalla

Lusa Monllor, portaveu del Grup Municipal Compromís per Castalla, i Rubén Navas regidor d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Castalla.

En les pròximes setmanes es farà públic qui encapçalarà la llista i els integrants d'aquesta.

Els grups municipals de Compromís i Esquerra Unida han anunciat que presentaran una candidatura conjunta a Castalla per a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el pròxim 26 de maig.

En les pròximes setmanes es farà públic qui encapçalarà la llista i els integrants d'aquesta, així com el programa amb les mesures concretes a desenvolupar en els pròxims quatre anys.

Des dels dos partits asseguren que "la candidatura pretén ser el referent de l'esquerra al municipi, i en aquest sentit s'està preparant una proposta il·lusionant, i alhora realista amb el moment actual, que té com a principal objectiu millorar el dia a dia dels castelluts i castelludes". Els eixos fonamentals del programa seran la sostenibilitat, el medi ambient i la vertebració del territori; les millores socials de la ciutadania; el foment de l'economia local; les polítiques d'igualtat i la participació ciutadana.