El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Unida i Podem confluiran conjuntament en Onil

Campanya electora de 2015, amb la candidata a d'EU a l'Ajuntament d'Onil, Verónica Vílchez (centre dreta).

Tots dos partits d'esquerra portem quasi quatre anys treballant conjuntament en Onil, i consideren que "és molt més el que podem aportar junts que per separat".

Ambdues formacions locals han manifestat la "ferma intenció de concórrer en confluència" a les pròximes eleccions municipals. A més, insten a les seues respectives direccions autonòmiques a què "facen tot el possible" per a seguir el seu exemple en les eleccions a les Corts Valencianes.

Aquesta petició arriba després que la Coordinadora General d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, afirmara en Alcoi que l'entesa entre ambdues formacions és "molt difícil" de cara als pròxims comicis autonòmics.

Tots dos partits d'esquerra portem quasi quatre anys treballant conjuntament en Onil, i consideren que "és molt més el que podem aportar junts que per separat". D'altra banda pensen que la incertesa que s'ha instaurat entre els dos partits "no beneficia, sinó més aviat tot el contrari", ja que no els permetria avançar en tots els tràmits i projectes que s'han de realitzar abans de les eleccions.