El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Esquerra Unida Muro no se sent representada al consistori murer

La formació política havia aconseguit dos regidors al consistori, però que ara han passat al grup dels no adscrits per conformar un govern amb PP i Ciutadans. Des d'Esquerra Unida lamenten la situació i consideren que han quedat en una "situació extraplenària".

Esquerra Unida de Muro ha enviat un comunicat per aclarir que, ara per ara i donada la situació al consistori murer, no se senten representats a la institució, "i la nostra situació extraplenària ens farà treballar al carrer amb la gent i les associacions com sempre hem fet". Tot després que s'haja configurat el govern amb un acord programàtic entre els dos regidors electes d'Esquerra Unida que ara han passat al grup de No Adscrits, el Partit Popular i Ciutadans.

En el comunicat, i igual que ja ho fera la direcció d'Esquerra Unida, defensen l'actuació dels seus regidors durant els últims anys de legislatura, amb un enfrontament directe amb Compromís. Però reconeixen que "els debats interns han sigut intensos", després d'un resultat electoral "agredolç per a la nostra formació, ja que es va obtindre dos regidors (malgrat que hi va haver canvi de candidat) però es van perdre quasi la meitat dels vots". Ja en el ple d'investidura, el candidat d'EUPV va ser proclamat alcalde "sense esperar-s'ho" amb els vots del PP i Cs. Així les coses, des d'EUPV lamenten la situació actual, determinen que no compten amb representació institucional, i ara "es farà treball de carrer amb la gent i les associacions com sempre hem fet".