El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Estabilitzada la situació a la residència del Preventori

El brot ha afectat finalment 38  majors, dels quals han faltat 14. Ja han rebut l'alta altres 21.

Tan sols queden 3 residents positius, cap d'ells ingressat a l'Hospital, i aquest mateix 31 de desembre han rebut l'alta 6 més, així que han superat el coronavirus 21 majors. La xifra mala, la de les morts: 14 majors han faltat aquest mes. 

Avís: notícia actualitzada. S'ha corregit una dada que hi havia en les xifres i s'ha incorporat les novetats d'aquest mateix 31 de desembre, en la que han rebut l'alta 6 majors més de la residència.  

 

La direcció de la residència Mariola la Asunción del Preventori ha tornat a respondre a les preguntes d'ARAMULTIMÈDIA sobre la situació al centre, i sembla que va a millor. El brot ha afectat un total de 38 majors, dels quals 15 ja s'han recuperat i altres 6 han rebut l'alta aquest mateix 31 de desembre. Tan sols 3 majors continuen aïllats. La resta, 14, han faltat: 12 en la residència i 2 hospitalitzats.

Dijous 30 de setembre es va fer una nova PCR als 8 majors que quedaven aïllats i 6 d'ells han rebut l'alta. Tampoc queda cap resident ingressat a l'Hospital.

Pel que fa al personal, continuen de baixa 8 persones, però també s'espera que es reincorporen en els pròxims dies. Hi ha més personal confinat perquè ha tingut contacte en algun positiu, però ja fora del brot de la residència.

Ha sigut un mes molt complicat per a la residència, però sembla que el brot arriba ja a la seua fi. Ara estan pendents de rebre la vacuna, que ha començat primer en les residències on no hi ha casos positius. A les nostres comarques ha començat aquest 30 de desembre a Cocentaina.

No hem aconseguit dades sobre la situació a la residència Emilio Sala.