El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Este estiu hi haurà més dies de piscines municipals a Alcoi

Alberto Belda mostra el carnet de les piscines.

En l'estiu de 2022 es registraren 62.500 accessos. L'estadística diu que, si volguérem, cada alcoià podria banyar-se almenys una vegada durant tot l'estiu en una de les quatre piscines municipals.
 

S'allarga el període de tancament fins al 10 de setembre. I atenció, perquè este 1 de juny ja es poden adquirir els carnets.

L'Ajuntament anuncia una nova temporada de piscines, que s'inicia el pròxim 16 de juny i s'allargarà fins al 10 de setembre. És més temps que en anteriors campanyes, 78 dies de piscines en total, tot i que la xifra final dependrà de l'oratge, i de si es mantenen les pluges que tenim estos dies. S'ha ampliat el termini en setembre, que normalment acabava els primers dies de mes, però ara s'allarga "i arribem al límit del període educatiu" explica el regidor d'esports Alberto Belda.

este 1 de juny s'obri el termini per comprar els bons i fer-se el carnet. Els preus no han variat respecte als últims anys (Belda assegura que no han canviat des que és regidor d'esports), i els carnets suposen un preu molt reduït. Per exemple, per a una família de quatre membres el preu és de 108 euros tota la temporada, quan l'accés per lliure per a un únic dia serien 9 euros. O el preu del carnet per a jubilats o menors, que és de 30 euros pels 78 dies. A partir d'este dijous ja es poden adquirir els carnets en el Centre d'Esports, al Matadero.

El regidor Alberto Belda presenta la temporada de piscines.

L'any passat es van fer 578 carnets en total. I al final de la temporada, es registraren un total de 62.500 accessos a les piscines municipals, "són moltíssims", diu Alberto Belda. Enguany tindrem 4 piscines durant tot l'estiu, després que l'any passat s'obrira la de les paules ja encetada la temporada. Així, els carnets serveixen per a les piscines José Trenzano, Carabanchel, Batoi o les Paules.

L'horari de les piscines serà de 9 del matí a 20 hores, i es mantindran les activitats tradicionals: el dilluns és gratis per als jubilats, i els dijous (durant tota la temporada) hi haurà jocs infantils i unflables de matí.

La temporada de piscines suposa la contractació de 27 persones, 15 socorristes i 12 persones per a taquilla.