El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ester Vizcarra triomfa en la 40a Edició de Premi Enric Valor amb “Amaga’t dels drons!”

Ester Vizcarra / Foto: Edicions del Bullent

Encara que el lliurament dels premis Enric Valor d'aquest any no s'han pogut celebrar, el jurat ha deliberat i ha trobat una gran qualitat a les obres presentades. "Amaga't dels drons!" ha sigut l'obra guanyadora de la 40a edició del certamen.

L’ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent han convocat la 40 edició dels premis Enric Valor. L’obra destacada ha sigut “Amaga’t dels drons!” escrita per Ester Vizcarra, periodista i escriptora establerta a Alcoi. El premi serà la publicació de la novel·la.

En 1977 Vizcarra arribava a Alcoi com a periodista i des de les hores ha fet faena en una gran quantitat de mitjans de comunicació com el Ciudad de Alcoy, el Periòdic o Canal 9. Ha participat en diversos materials didàctics sobre Ovidi i Joan Valls i en diverses revistes periodístiques. L'any 2017 escriu el seu primer llibre Enterreu-me en batí i sabatilles. Biografia novel·lada del poeta Joan Valls. Ara gràcies a aquest concurs veurà publicada la seua segona obra literària.

“Amagat dels drons!”, ambientada en un futur distòpic, ens parla sobre el tractament a les mascotes. La protagonista, Aura, s’enfrontarà a tot per defendre els animals de companyia que la societat ha marginat per antihigiènics i infecciosos. La xica farà el que calga per a donar-li una vida digna a una femella tigre que es converteix en la seua fidel companya.