El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Estes són les restriccions que comencen hui per les obres en la rotonda nord d'Alcoi

Es tanca l'accés habitual al polígon Santiago Payá, i s'habilitarà un nou gir a l'esquerra en la porta del supermercat Family Cash.
 

Els canvis de trànsit estan generant retencions a hores d'ara, al voltant de les 13 hores, sobretot en sentit eixida d'Alcoi. 

Les obres han començat este dilluns 16 d'octubre. Duraran vora sis mesos i es faran en dos fases.

Finalment s'han iniciat les obres de la rotonda d'accés nord a Alcoi, un projecte d'un milió d'euros del Govern Central i que reorganitzarà el trànsit de vehicles, bicicletes i vianants de tota la zona.

La passada setmana ja es va fer l'apilament de materials i es va tombar la mitjana de pedra en l'accés a Alcoi, i este 16 d'octubre comencen els treballs. La idea és fer la rotonda en dos fases, primer la part esquerra (mirant a Alcoi), i després la part dreta. Així, en esta primera fase es tallarà l'accés habitual al polígon Cotes Baixes, i tot el trànsit d'entrada i eixida d'Alcoi es reduirà a dos carrils, un per sentit, en la part dreta de la zona.

Este accés al polígon estarà tallat a partir de hui.Per accedir al polígon, si vens de Cocentaina, has de continuar la carretera fins al supermercat Family Cash, i en eixe encreuament amb el carrer B del polígon s'habilitarà un gir a l'esquerra.

Plànol facilitat per l'Ajuntament dels desviaments en la fase 1.

La previsió és que els canvis de trànsit siguen efectius al llarg d'este matí, tot i que a hores de publicar esta notícia estaven habilitant el gir en el Family Cash. Això sí, ja s'han registrat retencions a l'eixida i entrada d'Alcoi

Així que atenció perquè a partir de hui i durant els pròxims sis mesos la circulació a la zona estarà restringida a un carril per sentit, i durant la primera meitat de les obres s'anul·larà el gir a l'esquerra, i durant la segona meitat el gir a la dreta.


Primer es farà esta part de la rotonda, així que tot el trànsit anirà pels dos carrils de la part de Bertomeu.