El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Estrena del renovat llavador d'Els Algars de Cocentaina amb un berenar popular

Berenar popular als Algars de Cocentaina
En la trobada, l'alcaldessa Mireia Estepa ha aprofitat per a arreplegar les inquietuds dels veïns de la pedania contestana

L'alcaldessa Mireia Estepa i dos regidors comparteixen amb els veïns una estona de records del llavador, però també han rebut les peticions dels veïns per a la pedania contestana i s'emporten "deures" a casa.

La pedania contestana d'Els Algars de Cocentaina ha acollit un popular berenar per a celebrar el fi de curs del taller d'autoestima i la recent renovació del llavador. La trobada ha estat organitzada per la regidoria de Benestar Social, i han acudit tant les dones del taller com veïns de la pedania contestana, a més de l'alcaldessa Mireia Estepa, i els regidors Toni Hernández i Mariona Carbonell. Des del consistori expliquen que en la trobada s'han compartit "anècdotes del llavador, cançons pròpies d'Els Algars i s'ha parlat d'aquells aspectes que es poden millorar en la pedania, així com de les necessitats que el veïnat ha detectat". Agraeixen "l'estona agradable compartida amb el veïnat" i asseguren que s'emporten "alguns deures" a casa.