El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV ja coneixen més els Moros i Cristians

Comunitat Universitària / Campus d'Alcoi de la UPV

Signat per Juan José Olcina i Juan Ignacio Torregrosa

Part de la comunitat universitaria del Campus d'Alcoi de la UPV s'han apropat fins al Casal de Sant Jordi per conèixer de primera mà el màxim estament fester i signar un conveni de col·laboració ambdues entitats.

El saló on es reuneix habitualment l'Assemblea de l'ASJ ha servit per a signar el conveni entre l'EPSA i l'Associació de Sant Jordi (ASJ). D'una banda ha estat Juan José Olcina, president de l'estament fester, i Juan Ignacio Torregrosa, director del campus universitari. Olcina ha explicat que l'objectiu de l'acord és "donar a conéixer la nostra cultura i les nostres festes a tots els alumnes de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya". També ha reconegut que és "un pas molt important per a les dues entitats".

Per la seua banda, Torregrosa ha indicat que és "un conveni esperat", ja que són "dues entitats amb una activitat cultural i lúdica molt important". El màxim representant del Campus d'Alcoi de la UPV ha "ressaltat l'enorme compromís que la UPV té amb les festes de Moros i Cristians d'Alcoi". A més espera que "la comunitat universitària es nodrisca de las activitats de l'ASJ i al mateix temps que l'ASJ ens conega millor i poder col·laborar més". La visita al Casal de Sant Jordi ha finalitzat amb un vi d'honor.