El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Estudien la millora de les instal·lacions de la Protectora municipal d'animals

Instal·lacions municipals de la Societat Protectora / Facebook Societat Protectora

També s'han iniciat els contactes amb el Ministeri de Defensa per a la cessió de l'espai adjacent a les instal·lacions de la Protectora.

El govern municipal està estudiant un projecte d'ampliació i reforma de les instal·lacions de la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi. Els treballs es realitzaran de forma consensuada amb els responsables de la Protectora.

Així ho ha anunciat en el plenari d'aquest 4 de novembre el regidor d'esports i salut pública, Miguel Juan Reig, en resposta a un prec presentat per Podem Alcoi. Al document, la formació morada ha demanat l'adequació integral del recinte municipal, l'ampliació de la zona de passeig dels animals, i l'inici dels tràmits amb el Ministeri de Defensa per a la cessió de l'edifici confrontant amb el recinte municipal per a ús exclusiu de la protectora d'animals.

El regidor ha supeditat l'aplicació de totes aquestes propostes a les necessitats de la protectora, amb els responsables de la qual "s'han de consensuar els treballs a realitzar". De fet, el govern ja ha demanat els informes amb els quals elaborar el pressupost de l'actuació i la seua calendarització. Reig també ha assegurat que s'han iniciat els contactes amb el Ministeri de defensa per a la cessió de l'espai adjacent a les instal·lacions municipals.