El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eugenia Miguel pren possessió de la regidoria de Fira

Eugenia Miguel (dreta) substitueix Mariona Carbonell (esquerra) com a regidora de Fira.

A més de la regidoria de Fira que ostentarà a partir d'ara, Eugenia Miguel ja comptava entre les seues competències amb les delegacions de medi ambient i urbanisme.

Canvis en l'organigrama de govern a Cocentaina. Eugenia Miguel substitueix pel que queda de legislatura a Mariona Carbonell al capdavant de la regidoria de Fira.

El canvi ja es va anunciar durant la formació de govern després de les eleccions municipals de 2019, encara que no s'ha fet efectiu fins a principis d'aquest 2020. A més de la regidoria de Fira que ostentarà a partir d'ara, Eugenia Miguel ja comptava entre les seues competències amb les delegacions de medi ambient i urbanisme. Quant a Mariona Carbonell, seguirà centrada en obres i serveis, hisenda i indústria.

L'alcaldessa Mireia Estepa diu de la nova titular de Fira que "és una bona professional que s'esforçarà per donar a Cocentaina un esdeveniment inclusiu, sostenible i que done resposta a les necessitats comercials i d'oci que mereix la Fira de Tots Sants". Per la seua banda, Eugenia Miguel explica que assumeix la responsabilitat "amb il·lusió i tranquil·litat", afegint que espera "estar a l'altura per aportar totes les millores possibles". Et deixem amb una entrevista que vam gravar amb les dues regidores amb ocasió de la Fira de Tots Sants de 2019.