El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eugenia Silva és la nova ambaixadora de Germaine de Capuccini

Crèdits equip Eugenia Silva. Fotografia Jesús Isnard. Estilisme Sara Fernández. Make up Inés Castaños

La model, empresària i estilista "representa a la perfecció" els valors d'Innovació, Professionalitat i Compromís Social de Germaine de Capuccini. 

"Sensible, autèntica i elegant. Una dona tot-terreny que compagina el seu paper de mare amb el de model, empresària i editora de moda, al mateix temps que col·labora activament amb l'ONG Plan España". Des de Germaine de Capuccini consideren que Eugenia Silva "representa a la perfecció els valors de la marca Germaine de Capuccini: Innovació, Professionalitat i Compromís Social sobretot amb la dona". 

 

Crèdits equip Eugenia Silva. Fotografia Jesús Isnard. Estilisme Sara Fernández. Make up Inés Castaños

Madrid ha acollit la presentació d'Eugenia Silva com a Ambaixadora Global de la cosmètica amb seu a Alcoi. També ha presentat la nova línia de Timexpert Rides, un producte amb més d'una dècada de lideratge en el sector, que ara es renova i "per primera vegada en la història de la marca parlem, no sols de previndre arrugues, sinó d'eliminar-les en un temps rècord, tan sols 30 dies".

A més de la presentació de la línia de producte, Eugenia Silva ha participat en una taula redona sobre Dona, Bellesa i Cosmètica, amb l'actriu Marta Etura, la dissenyadora Ana Locking, i Inmaculada Vivó, Directora Tècnica de Germaine de Capuccini.