El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Europa, joventut i cicloturisme es fusionen a L'Orxa

Juan Pablo Pinar, alcalde / Ajuntament de L'Orxa

20 representants d'Espanya, Eslovàquia, Romania, Eslovènia, Portugal, Itàlia, Estònia, Letònia o Bulgària viatjaran fins a L'Orxa

L'Ajuntament de L'Orxa ha aconseguit accedir a un projecte europeu per formar treballadors en l'àmbit europeu en matèria de turisme, emprenedoria i desenvolupament rural. El projecte es desenvoluparà a juny de 2021 i compta amb 15.000 euros.

Els municipis més menuts també poden beneficiar-se de les ajudes europees i L'Orxa és un clar exemple. El consistori s'ha beneficiat d'un projecte europeu Erasmus Plus per formar jóvens de 9 països europeus dins del marc Pacte Verd Europeu. Els estudiants estaran a L'Orxa per aprendre sobre turisme sostenible, cicloturisme, ocupació i emprenedoria juvenil.

20 representants d'Espanya, Eslovàquia, Romania, Eslovènia, Portugal, Itàlia, Estònia, Letònia o Bulgària viatjaran fins a L'Orxa per participar en aquest laboratori internacional de formació.


El projecte representa una "gran oportunitat" per a l'Ajuntament de L'Orxa, ja que forma part d'una estratègia d'internacionalització que ha començat a donar els seus fruits a través d'una xarxa europea que el connectarà amb organismes públics i privats d'altres 9 països europeus. El present projecte va comptar en la seua fase de redacció amb el suport de la Diputació d'Alacant i va ser sol·licitat a la convocatòria Erasmus Plus llançada per l'Institut Nacional de la Joventut.