El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eventop: Quan el recolliment d’una carpa sublima l’emoció de l’esdeveniment

L’ésser humà requereix d’esdeveniments que n’afixin el record a la regió més pura en la memòria. Alhora, la disposició dels elements que conformen un esdeveniment, com ara les carpes, contribueixen a aïllar i preservar les emocions d’aquest instant. Especialment, si es tracta d’unes carpes subtils i d’alta qualitat com les d’Eventop. 

És hora de celebrar la vida

 

La nostra vida presenta múltiples instants on una celebració, sigui de caire solemne o també festiu, pot ajudar a revifar l’excel·lència del motiu i, fins i tot, fixar-lo encara amb més fermesa a la nostra prestatgeria emocional. Els esdeveniments materialitzen la idea d’una celebració, disposant-la de forma física en un entorn on tots els convidats, tant els desconeguts com els més íntims, simplement, gaudeixin. Per tant, l’organització d’un esdeveniment memorable, a nivell estètic i alhora dispositiu, ha de ser perfecte. Sent necessari polir fins el més mínim detall. Des de la línia de sabors del càtering i dels possibles espectacles, fins un element tan aparentment trivial com una carpa.

En aquest sentit, i a fi d’organitzar una celebració que s’emmarqui en el record de tots els assistents, la importància de contractar un proveïdor de confiança com Eventop és indiscutible. Una empresa altament qualificada i que disposa de diversos i efectius models de carpes per a esdeveniments que, sens dubte, aconseguiran configurar una atmosfera coherent i meravellosa. A més d’oferir un complet assessorament durant la prestació dels seus serveis, Eventop és també fabricant de carpes i tarimes, així com també en participa del muntatge en jardins o pràcticament qualsevol espai a l’aire lliure.

Tanmateix, Eventop ofereix també diversos tipus de complements amb el propòsit de nodrir d’un millor ambient material els esdeveniments. Depenent de les necessitats de cada celebració i proporcionant des de para-sols, catenàries i faristols fins a mobiliari estil chillout, pistes de ball o climatització. Tot pensat perquè un esdeveniment sigui digne de la seva expectativa, a nivell nacional i internacional, i sota uns preus assequibles per qualsevol butxaca. Perquè tot el que s’esdevingui a l’ombra, o a la llum, sota les carpes pugui gaudir de la màxima qualitat possible en benefici d’organitzadors i d’assistents.

 

La carpa ideal segons l’esdeveniment

 

Les tipologies de carpa que existeixen en el mercat són molt diverses i compleixen diferents funcions d’acord amb llur objectiu. D’una banda, les elegants carpes modulars, adaptables a qualsevol esdeveniment, poden unir-se entre sí per estendre’n la cobertura i conformar un magnífic espai sota cobert. D’altra banda, les carpes plegables són ideals per petits esdeveniments, com ara fires, gràcies a la seva facilitat de muntatge de tan sols uns pocs minuts i confeccionades amb un material ignífug. Ambdues tipologies, de més a menys envergadura, destinades a abraçar ambientalment els espais, així com a crear una agradable sensació de recolliment.

En una altra línia trobaríem les carpes shading, la funció principal de les quals és protegir del sol. Ideals per crear espais d’ombra de manera que l’aire segueixi corrent sense impedir-ne el decurs, amb un impacte mínim en el paisatge que prové de la subtilitat del seu disseny. En una línia similar poden situar-se les carpes Eventop VIP, l’objecte de les quals és assolir una estètica refinada i que, elaborada mitjançant un procediment d’elaboració propi, resulta en un aïllament acollidor similar al d’una haima. A més a més, amb l’opció de llogar cortines de tancament i combinació de colors per un major tret distintiu.

Finalment, Eventop disposa també de carpes de magatzem. Una estructura de gran capacitat que té com a objectiu concentrar l’activitat en un espai vitri i ampliat i aprofitable en qualsevol època de l’any, tant si es tracta de la necessitat que la llum solar irrompi en l’ambient de l’esdeveniment, com de veure l’exterior eliminant la claustrofòbia. A més a més, la carpa magatzem pot adquirir permet complementar-se amb una instal·lació de llum ambiental o personalitzada, així com tarimes i diverses teles per aportar encara més personalitat al recinte.

 

Una acurada gama estètica sempre professional

 

Com s’ha esmentat anteriorment, la idea d’organitzar un esdeveniment abasta moltes perspectives. Des d’una celebració de noces o un bateig, fins a la presentació d’un projecte empresarial. No obstant això, i sigui quin sigui el motiu, l’opció d’assegurar una aparença i estructuració correctes i impecables mai no és destriable. Més encara, si un conjunt de carpes aporten a un espai bonic l’autonomia i el càlid aïllament que un esdeveniment a l’aire lliure necessita per remarcar-ne la intimitat i rebaixar-ne l’exposició. A més a més, la gama de colors d’Eventop, des de beix i bordeus, fins negre, blanca o transparent, permet una gran adaptació a qualsevol motiu festiu.

Tot proporcionat de forma qualificada i assequible de la mà d’una empresa que ha prestat els seus serveis a destacats i diversos esdeveniments de la talla del BarcelonaMotordays del 2019, el 12è Festival de la Ciència del 2018 o el popular Oktoberfest. Les carpes són un element que, malgrat gairebé sempre passar desapercebut, instaura la necessària harmonia que el frenesí emocional demana per canalitzar-se amb més encert. Un plus d’elegància, comoditat i organització que, de ben segur, atorgarà als nostres esdeveniments el millor senyal de qualitat: la distinció de la comoditat.