El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit a la 'Gala de la Calabaza' que dóna inici a les Festes de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi

Èxit a la 'Gala de la Calabaza' que dóna inici a les Festes de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi / UPV
El títol de Rei i Reina de les festes és per Ángel Lleixá i Nuria Ayala del Grau en Enginyeria Informàtica i del Grau en Enginyeria Mecànica

Ángel Lleixá i Nuria Ayala del Grau en Enginyeria Informàtica i del Grau en Enginyeria Mecànica són els reis de les Festes de l'Escola politècnica Superior d'Alcoi que van donar inici en la 'Gala de la Calabaza'

El Teatre del Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, ha acollit la 'Gala de la Calabaza 2018' organitzada per la delegació d'Alumnes del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Aquesta gala que va ser presentada per la cap d'estudis de l'EPSA, Begoña Cantó, dóna inici a les Festes de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi.

Els presents han gaudit amb l'entreteniment de l'Associació Musical EPSA, amb el grup de balls de saló i  zumba i com a novetat la incorporació del grup de teatre de l'EPSA.

El títol de Rei i Reina de les festes és per Ángel Lleixá i Nuria Ayala del Grau en Enginyeria Informàtica i del Grau en Enginyeria Mecànica.

El lliurament dels premis ha sigut el següent:

El premi 'Naranja' ha sigut per al professor Manuel Llorca, i el de 'Limón' per a la professora Silvia Sempere.

El premi 'Calabaza' per al professor Adolfo Ferre i el premi Fester d'Honor per al professor Antonio Arques.

El premi al mes 'Fashion' ha sigut per a la professora Margarita Mora, i el premi 'Missing' per al professor Juan Carlos Molero.

Per finalitzar, el premi 'Rambo' ha sigut per David Piña i el 'Don Limpio' per a Mª Carmen Seguí.

Aquest divendres està previst un esmorzar a les 9.30 h, i a les 10 començarà la Gimcana i el III Concurs de Paelles a partir de les 12.00 h en la Glorieta.

Finalment i al voltant de les 18:00h en la plaça Ferrándiz i Carbonell es cremarà la'Calabaza', donant per acabades les Festes EPSA 2018.