El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit a la II Jornada de la Ciència de Muro

Des de la Regidoria d’Educació han valorat positivament la participació durant aquestes jornades que aposten per apropar a la ciutadania el món de la ciència.

El divendres 3 de maig va tindre lloc la II Jornada de la Ciència a Muro, i des de la Regidoria d’Educació han valorat com a èxit la participació de la ciutadania en aquesta programació organitzada per la mateixa regidoria a través del seu programa Muroeduca.

Aquestes jornades van nàixer amb la finalitat d’apropar a la ciutadania el món de la ciència i valorar el treball dels científics i científiques, les seues motivacions i els esforços en investigació, gràcies a xarrades impartides per professionals de la Universitat de València i el CERN (Organització Europea per a la Investigació Nuclear). A més els més menuts i joves van realitzar tallers en els quals es van preparar diferents experiments científics.

Des de la Regidoria d’Educació destaquen que hi ha un interés per part de la població per conéixer aquest món, i esperen promoure l’augment de les vocacions científiques d’Espanya.