El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit al Concert de Nadal i el Premi Solidari del Campus d'Alcoi de la UPV per a tancar el 2018

L'afortunada de guanyar el ‘Premi Solidari 2018’ del Campus d'Alcoi de la UPV ha sigut Irene Castelló Reche que ho ha rebut de la mà de la vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Rosa Puchades Pla

El Campus d'Alcoi de la UPV tanca l'any 2018 amb el Concert de Nadal i el lliurament del Premi Solidari.
El lloc escollit per acollir aquests esdeveniments ha sigut el col·legi Ovidi Montllor amb la participació de l'Agrupació Musical de l'EPSA, i el Coro de la Universitat Sénior i l'EPSA organitzat per la Subdirecció de Cultura, Esports, Col·legi Major i Universitat Sénior del Campus d'Alcoi.
A més, per segon any consecutiu s'ha lliurat el “Premi Solidari 2018” atorgat per l'Àrea d'Igualtat, Cooperació i Assumptes Socials del Campus, dirigida per Bàrbara Micó Vicent.

El premi ha sigut per l'alumna Irene Castelló Reche del Grau d'Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes pel seu disseny, d'un suport per a llapis electrònics. Gràcies al qual, les persones amb mobilitat reduïda poden utilitzar dispositius tàctils, obrint-los d'aquesta manera les possibilitats funcionals aplicades al món laboral. També està pensat perquè es puguen utilitzar altres tipus de llapis i bolígrafs, facilitant l'escriptura i el dibuix en suports tradicionals. Irene ha reconegut que és un projecte que ho ha realitzat "amb tot el seu afecte i que ha aprés moltíssim”.