El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit d’assistència en les activitats que ha protagonitzat Alcoi aquest cap de setmana

Èxit d’assistència en les activitats que ha protagonitzat Alcoi aquest cap de setmana / Ajunt. Alcoi
Més de 8500 persones gaudeixen de la Feria Andaluza, BKZ Freestyle, Nit de Llop, premi Sant Jordi de futbol base, Campionat d’Espanya de Wold kyokushin budokay i Riverfit Made Race

Més de 8500 persones gaudeixen de les activitats que ha acollit Alcoi aquest cap de setmana entre les quals hi ha destacat la Feria Andaluza

La Feria Andaluza, BKZ Freestyle, Nit de Llop, premi Sant Jordi de futbol base, Campionat d’Espanya de Wold kyokushin budokay i Riverfit Made Race han sigut les activitats que han fet gaudir a més de 8500 persones tant de la localitat com de fora.

Un any la Feria Andaluza ha destacat durant 4 dies a les Aules Verdes. Van acollir un gran nombre d’activitats, amb actuacions musicals, eqüestres, concurs de tapes i sevillanes entre d’altres.

I mentre es ballaven sevitjanes, la música també ha sigut protagonista en l’auditori Amando Blanquer on ha tingut lloc el BKZ Freestyle, conegut popularment com a ‘batalla de gallos’, en la qual han assistit més de 600 persones. A més, els amants del rock van gaudir amb la Nit del Llop, amb diferents actuacions al llit del riu.

Per altra banda, les activitats esportives, el Poliesportiu Francisco Laporta ha acollit el segon Premi Sant Jordi de futbol base, amb 1.200 xiquets participants i dissabte el campionat d’Espanya de Wold Kyokushin Budokay, amb 800 participants.

I finalment el diumenge ha tingut lloc la primera edició de la Riverfit Made Race, una carrera d'obstacles a les recentment estrenades instal·lacions esportives del llit del riu Riquer, última prova puntuable de la temporada en la lliga que organitza l’Associació de Carreres d’Obstacles de la Comunitat Valenciana (OCRA CV).