El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit de la I Setmana Literària a Alcoi

Des de la Comissió agraeixen la participació dels autors i autores i celebren la magnífica acollida per part del públic.

Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura d'Alcoi va organitzar la I Setmana Literària a la ciutat, que va tindre lloc del 16 al 19 de març. Durant eixos dies es van organitzar activitats com xerrades, presentacions de llibres, recitals de poesia o dramatitzacions de les obres d'Isabel Clara Simó.

Des del passat 16 de març i fins el 19 de març va tindre lloc la I Setmana Literària d’Alcoi, organitzada per la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura de la ciutat. Quatre jornades plenes d’activitats variades, des de taules redones, passant per xerrades, presentacions de libres, rutes literàries i fins i tot un recital de poesia acompanyat de música, pintura i arts escèniques.

Des de la Comissió agraeixen la participació dels autors i autores i celebren la magnífica acollida per part del públic i pensen ja en le'dició de l'any que ve.

La primera de les activitats va ser el passat dimecres amb un acte en el que es va parlar de la literatura LGTB+ com a gènere literari, amb la presència de Silvestre Vilaplana, Rosa Sanchis i Mercè Climent, moderats per Aitor Pla, del col·lectiu Ponts d’Igualtat. Van parlar de tres obres: "El triangle rosa", "Què tinc ací baix?" i "No hi havia a València...".

A este acte el van seguir un fum més: l’acte de presentació de les dues obres de Josep Cortés, signatures de llibres per part dels autors i autores a les llibreries de Llorens, Detroit, Cosmos i Natura i Plantallibres i la representació i dramatització de 14 obres d’Isabel-Clara Simó.

L’últim acte va ser  a la Capella de l´Antic Asil al Camí, amb un recital de Poesía presentat per Josep Cortés i encapçalat per l'escriptora Anna Santamaria Garcia "Nuevos Principios". Allí va tindre lloc una performance amb pintura, música i interpretació creada per Arnau Santamaria, Aina Trujillo, Hugo Aracil, Júlia Bonet i la propia Anna Santamaria.