El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit de participació en la Cursa de la Dona i la Pujada a la Penya el Frare a Muro

Les dos proves van estar organitzades pel CEM Les Llebres de Muro amb la col·laboració de la Regidoria de la Dona i Esports de l’Ajuntament de Muro.

Durant el cap de setmana del 23 i 24 de març, es van realitzar dos proves organitzades pel CEM Les Llebres de Muro i la Regidoria de la Dona i Esports de l’Ajuntament del municipi. La primera d’aquestes proves es va realitzar a les 17.30 h, del dissabte 23 de març.

Va ser la VI Edició de la Cursa Solidària de la Dona, en la qual van participar unes 1.400 dones. Els fons que es van aconseguir van estar destinats a dos entitats: l’associació Utopia Iguala, que treballa per la igualtat i en contra de la violència de gènere; i per a l’associació Babilón, que realitza una tasca d’integració social dels menors amb discapacitat. Aquest esdeveniment va comptar amb l’animació dels ballets d’Elena Tudela, Ainhoa Font i Espai Sarau-Mapi Moltó.

La guanyadora de la prova va ser Glòria Tomàs amb un temps de 29.42 minuts, per recórrer els 7.000 metres del recorregut.

Ja l'endemà, i amb les piles carregades, a les 9.00 h, començava la XII edició de la Pujada a la Penya el Frare. A aquesta prova van participar 450 corredors i corredores. Els guanyadors van ser: Eduard Lobodan, del Poc a Poc Alcoi, a la prova reina (21 km) en la categoria masculina, i Gloria Company del Lurbel Team a la categoria femenina.