El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit de participació en la ruta al cementiri

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista, amb la lectura del pregó hui divendres, i les diverses recreacions i activitats al llarg de tot el cap de setmana. Tot després de dies intensos amb moltes cites, com l'exitosa ruta pel cementiri. 

És una més de les desenes d'activitats per la Setmana Modernista a Alcoi, i una que sempre crida l'atenció: una ruta guiada i teatralitzada pel cementiri i tota la seua història. I amb molt d'èxit, perquè hi havia diversos grups participant en l'activitat. 

I ara sí, arribem als dies grans de la fira, amb la lectura del pregó aquesta nit. ARAMULTIMÈDIA estarà allí per contar-te el més curiós de la cita. Està previst que el pregó es llisca a les 19,30, i després hi haurà balls i cercavila. Demà dissabte s'inaugura la Fira de Turisme a la Glorieta, on al llarg del cap de setmana hi haurà un fum d'activitats: exhibició Steampunk, concurs d'indumentària, teatre, balls i molt més. Destacar a les 11,30 de dissabte la manifestació contra el reclutament dels quintos, i a les 20 hores de la nit la representació de la Cucafera per part de l'Associació de Sant Jordi.