El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit en la jornada sobre Patrimoni de Beniarrés

Paviment Hidráulic / ARAE Patrimonio
Ha finalitzat en la visita de l'Església Sant Pere Apostol

Les conferències han començat amb l'arquitecte i campaner, Josep Jordà, impulsor de l'encontre. A continuació, Lluis Candel, d'Anou Col·lectiu d'Arquitectura, s'ha centrat en la singularitat del paviment hidràulic. Xavier Laumain, d'ARAE Patrimonio, ha reconegut la importància que Beniarrés s'interessa pel seu patrimoni dient que "el patrimoni és l'herència que se'n s'ha deixat per conservar-la i poder llegar-la posteriorment als nostres fills"

Beniarrés té un gran potencial patrimonial i arquitectònic que cal preservar. Aquesta és una de les conclusions a la qual s'ha arribat després de celebrar una jornada on ha participat la ciutadania de Beniarrés. Experts en patrimoni i familiars de l'arquitecte alcoià, Vicente Pascual, s'han apropat fins a Beniarrés per tal de conèixer el seu potencial.

Les conferències han començat amb l'arquitecte i campaner, Josep Jordà, impulsor de l'encontre. A ARAMULTIMÈDIA ja vam mostrar com sonen les campanes manuals de Beniarrés. A continuació, Lluis Candel, d'Anou Col·lectiu d'Arquitectura, s'ha centrat en la singularitat del paviment hidràulic. Xavier Laumain, d'ARAE Patrimonio i guardonat amb el premi Europa Nostra, ha reconegut la importància de que Beniarrés s'interesse pel seu patrimoni dient que "el patrimoni és l'herència que se'n s'ha deixat per conservar-la i poder llegar-la posteriorment als nostres fills".

La jornada ha tingut el suport de l'Ajuntament de Beniarrés i ha finalitzat amb una visita a la mateixa Església.