El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit en la V Cursa Solidària del Dia de la Dona a Muro d’Alcoi

Èxit en la V Cursa Solidària del Dia de la Dona a Muro d’Alcoi / Ajunt. Alcoi
Més 1.300 inscrites entre caminants i corredores hi han participat en la Cursa i a la Festa prèvia

Més 1.300 inscrites entre caminants i corredores hi han participat en la V Cursa Solidaria del Dia de la Dona a Muro d’Alcoi i en la seua Festa previa.

La V Cursa Solidària del Dia de la Dona, organitzada per l’Ajuntament de Muro des de la Regidoria de la Dona, amb la indispensable col·laboració del C.E.M Les LLebres de Muro ha tingut una gran acollida, sent més de 1.300 inscrites entre caminants i corredores.

A més han participat en la Festa prèvia on han pogut gaudir d’un escalfament amb zumba amb la col·laboració dels Ballets Locals d'Ahinoa Font, Elena Tudela i Mapi Moltó.

Aquesta cursa és de caràcter solidari, i ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro i el suport dels patrocinadors principals de la prova; L'Obra Social la Caixa, Visauto Mercedes, Unión Alcoyana, Domenech Hermanos, i la Excma. Diputació Provincial d'Alacant, així com un nombrós nombre de comerços locals que any enrere any participen d'aquest esdeveniment.

L’Alcaldessa de Muro i Regidora de la Dona, Jovita Cerdà, està satisfeta de la participació en aquest esdeveniment, “donat el seu caràcter benèfic, que any rere any s’ha consolidat i s’ha convertit en una mostra de la solidaritat de les dones mureres i de les nostres comarques, que són fidels i participen de forma festiva en aquesta Cursa de la Dona. Des de l’Ajuntament volem agrair a Les Llebres la seua desinteressada participació que fa possible la bona marxa de l'esdeveniment.”

Els beneficis derivats de les inscripcions, col·laboracions i donacions han anat destinats íntegrament a una associació sense ànim de lucre, l'Associació pro Minusvàlids Psíquics d’Alcoi (ASPROMIN) per donar suport al seu treball amb les persones minusvàlides psíquiques, en concret aquestes donacions es destinaran a renovar l'equipació esportiva de l'entitat a més de dotar d'una nova llitera de fisioteràpia.