El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit en la XV lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc a Alcoi

Lectura del Tirant al CIP FP Batoi / AM
De matí han estat els centres escolars i a la vesprada ha estat obert a tothom

Durant el matí han estat els alumnes dels col·legis Esclaves, IES Pare Vitòria, IES Cotes Baixes, CEIP Miguel Hernández, CEE Tomàs Llàcer, Sant Vicent de Paül i La Salle. A la vesprada, ha estat obert a tothom, on han participat entitats i partits polítics d'Alcoi, introduït per l'escriptor i professor Carles Cortés, Vicerector de Cultura de la Universitat d'Alacant

El CIP FP Batoi ha acollit la consolidada lectura col·lectiva del Tirant Lo Blanc. Aquest esdeveniment de les lletres valencianes arriba a Alcoi a la seua XV edició. Han participat vora 25 o persones tant en la sessió matinal, dedicada als centres escolars, com en la de vesprada. A aquest enllaç podeu veure una extensa galeria d'imatges tant del matí com de la vesprada.

Durant el matí han estat els alumnes del col·legi Esclaves, IES Pare Vitòria, IES Cotes Baixes, CEIP Miguel Hernández, CEE Tomàs Llàcer, Sant Vicent de Paül i La Salle. A la vesprada, ha estat obert a tothom, on han participat entitats i partits polítics d'Alcoi, introduït per l'escriptor i professor Carles Cortés, Vicerector de Cultura de la Universitat d'Alacant.

Tirant lo Blanc és considerada com l'obra del gènere de cavalleries més internacional en llengua valenciana, editada el 20 de novembre de 1490 i per això, es fan actes de commemoració.