El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit per al Club Excursionista Alcoi amb 4 orientadors alcoians en els primers llocs del rànquing autonòmic

Èxit per al Club Excursionista Alcoi amb 4 orientadors alcoians en els primers llocs del rànquing autonòmic / CEA
El reconeixement ha sigut gràcies a les classificacions aconseguides pel que fa a la lliga autonòmica de la Comunitat Valenciana.

La regularitat de 4 orientadors alcoians s'ha vist reconeguda en les classificacions aconseguides pel que fa a la lliga autonòmica de la Comunitat Valenciana i estan dins dels primers llocs del rànquing autonòmic.

4 orientadors alcoians del Club Excursionista Alcoi, se situen en els primers llocs del rànquing autonòmic, gràcies a les classificacions aconseguides pel que fa a la lliga autonòmica de la Comunitat Valenciana.

Durant la temporada passada han collit nombrosos èxits:

Un dels reconeixements més importants és per a la corredora Nuria Tormo i el corredor Joan Montes: Campions de la Lliga autonòmica de la CV en les seues respectives categories, F-35 i M-Aleví.

I altres reconeixements han sigut pels orientadors Miguel Ángel Sellés i Juan Antonio Montes, que han tornat a donar la nota d'experiència, i amb el mínim de carreres disputades, han tornat a pujar al podi del rànquing autonòmic, aconseguint un merescut tercer lloc en la lliga.

El Club (CEA) inicia 2018 amb molt bons resultats en la lliga autonòmica celebrant-se el passat cap de setmana a la localitat valència de Llíria la segona prova del calendari regional on els tres van aconseguir estar en les primeres posicions. Va ser Joan el que va collir la millor carrera, aconseguint el seus 100 primers punts, i traient una diferència de dos minuts al seu principal perseguidor.

D'altra banda, Núria Tormo i Juan Antonio Montes, van ser segons en la categoria F35 i M35, respectivament.