El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Èxit total dels concerts de Zoo a Ontinyent, que s’omplí de música i comboi

La nit de dissabte Ontinyent es va omplir amb la música del grup valencià Zoo. Foto: Ajuntament d'Ontinyent
  • Ontinyent va viure una nit diferent al que sol ser el dissabte de festes.
  • El públic va gaudir de valent amb les cançons de Zoo.

Ontinyent s’omplia de música aquest dissabte amb la doble actuació del grup valencià Zoo, concerts que estan dins la programació municipal del cicle «Ontinyent en concert».

El primer dels dos concerts va tindre lloc a les 19.00 hores de la vesprada a l'Esplanada de Tortosa i Delgado, una actuació que en un primer moment no estava programada, però davant la ràpida venda de les entrades per al concert de la nit, es va organitzar aquesta segona actuació. Els dos concerts van comptar amb un públic entregat, tots ells amb mascareta i seguint i respectant totes les mesures de seguretat, sense cap incident a destacar.

Amb un gran ambient a la zona del concert, a les 23.00 hores de la nit començava el segon concert programat. Els de Gandia van eixir a l’escenari per donar inici a una nit que va ser màgica, amb tot el públic molt entregat i deixant-se la veu en cadascuna de les cançons dels valencians. Especialment amb lletres com la de Diània, cançó dins de ‘Llepolies’, nom del tercer disc d’estudi de Zoo, un treball que han publicat quatre anys després del seu últim disc, ‘Raval’, que va eixir al 2017. El nou disc, que es auto produït pel grup, reforça el particular estil musical basat en la mescla de música electrònica i rap combatiu.

Tampoc van faltar algunes de les cançons més típiques del grup, com ‘Ventiladors’ o ‘El cap per avall’, temes amb els que el públic assistent va gaudir de valent, ja que a l'ambient es notava que la gent tenia ganes de veure en directe al grup valencià. Ontinyent va viure una nit diferent al que sol ser el dissabte de festes, però on la música i el comboi no van faltar.

La programació d'«Ontinyent en concert» continua aquest diumenge 22 d'agost a l'aparcament de la Paduana. La primera cita és a les 18.00 hores de la vesprada, amb l'espectacle «La Rosa Encantada» i a les 22.30 hores tindrà lloc l'actuació «Cómo hemos cambiado, el Musical».