El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Expedient Trillo: les mentides del Yak-42'. Jornada de Guanyar Alcoi per explicar la gestió política del Fill Adoptiu d'Alcoi

Dissabte 3 de març a les 10:30 h al Centre Cultural Ovidi Montllor

Guanyar Alcoi organitza la jornada 'Expedient Trillo: les mentides del Yak-42' per explicar la gestió política de l'exministre i Fill Adoptiu d'Alcoi, Federico Trillo. En aquest acte es comptarà amb Paco Cardona, pare d'un militar valencià mort a la tragèdia del Yak-42 i vicepresident de l'Associació de víctimes del Yak-42 o de Luis Gonzalo Segura, exmilitar expulsat per denunciar corrupció a la cúpula de l'exèrcit. La jornada se celebrarà al Centre Cultural Ovidi Montllor el dissabte 3 de març a les 10:30 h. En la xerrada col.labora Acció Cultural del País Valencià.

La coalició d'esquerres vol "impulsar la retirada del títol de Fill Adoptiu", i, segons apunta Cristian Santiago, "volem fer coneixedors a totes les persones d'Alcoi de quin tipus de persona tenim com a Fill Adoptiu de la ciutat, informant de la seua gestió al capdavant del Ministeri de Defensa i concretament en la de la tragèdia del Yak-42, on van morir 62 militars espanyols".

Des de Guanyar apunten que "han sigut ja dos els intents fallits de retirar-li aquest títol, hi han hagut amenaces de denúncia per part de l'exministre als regidors firmants de la ponència si aquesta seguia endavant i un seguit d'obstacles administratius...".