El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Expedient xiulit' en l'Eixample d'Alcoi: Una empresa especialitzada analitzarà el soroll després de descartar fugues d'aigua, semàfors, transformadors i el gas natural

  • Aquesta setmana arribaran els 'reforços' d'una empresa que intentarà resoldre el gran misteri del Soroll de l'Eixample

Un autèntic 'expedient X'. No troben que provoca un soroll, un xiulit que molesta els veïns de l'Eixample d'Alcoi. El departament d'Obres i serveis municipal ha analitzat totes les possibilitats sense èxit. Fins i tot han demanat les immobiliàries que revisen els locals que tenen buits. Ni transformadors elèctrics, ni el gas natural, ni els semàfors,.. Res. Aquesta setmana, una empresa especialitzada intentarà resoldre l'enigma.

No hi ha manera. L'enigma continua sense solució. Què provoca eixe soroll que molesta els veïns dels carrers Entença, Pintor Cabrera i, en definitiva, el barri de l'Eixample.

Fa ja alguns dies, per mitjà de les xarxes socials de la ciutadania, ARAMULTIMÈDIA, es va fer ressò d'aquest 'Expedient X'. L'estrambòtic fet ha tingut la resposta de l'Ajuntament, que ha posat al departament d'Obres i Serveis a treballar. I des de dimarts han fet tot açò: S'ha contactat amb les immobiliàries perquè revisen els locals que estan en venda o lloguer.

  1. S'ha deixat sense subministrament elèctric tot l'enllumenat públic, semàfors, càmeres i passos il·luminats de la zona d'Entença.
  2. S'ha realitzat revisió de l'estació de regulació i mesura de gas natural situada en Pintor Cabrera i s'han realitzat comprovacions de possibles fugues de gas.
  3. Juntament amb la col·laboració de la companyia distribuïdora s'ha actuat en 5 transformadors, llevant de manera progressiva el subministrament elèctric per a poder delimitar la ubicació de la font generadora en cas que estiguera subministrada elèctricament.
  4. S'han revisat edificis en Entença, Sant Isidre i Pintor Cabrera.
  5. S'ha contactat amb l'empresa subministradora d'aigua, Aqualia, per a verificar si tenien algun tipus d'element electrònic per aquesta zona.

Reforços

L'Ajuntament, que confia a resoldre aquestes molèsties l'abans possible, no ha tingut més remei que contractar una empresa especialitzada perquè endevine què passa.

Mentrestant, Guanyar Alcoi ha llançat una enquesta per les xarxes.