El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Expositors, veïns i comerç local valoren positivament les millores introduïdes en la Fira de Tots Sants

Demanem opinions al voltant de l'ampliació a l'avinguda País Valencià i la creació de la zona d'esport outdoor

És hora de fer balanç i analitzar els resultats de la 671a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, el certamen comercial de referència al País Valencià. De fet, des d'ARAMULTIMÈDIA, ja féiem aquest pertinent balanç amb les autoritats i en aquest cas hem volgut parlar exclusivament de les principals novetats d'aquest 2017 amb expositors, veïns i comerciants locals. Parlem de l'ampliació a l'avinguda País Valencià i de la creació de la zona dedicada als esports a l'aire lliure

És hora de fer balanç i analitzar els resultats de la 671a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, el certamen comercial de referència al País Valencià. De fet, des d'ARAMULTIMÈDIA aprofitàvem les últimes hores de Fira per a fer aquesta pertinent valoració amb les autoritats.

En aquest cas hem volgut parlar exclusivament de les principals novetats d'aquest 2017 amb expositors, veïns i comerciants locals. En el clip de vídeo que acompanya aquesta notícia concretament parlem de l'ampliació de la superfície a l'avinguda País Valencià i de la creació de la zona dedicada als esports a l'aire lliure.

Pel que vam poder comprovar a peu de carrer aquestes dues novetats han tingut una molt bona acollida. Per una banda l'ampliació a l'avinguda País Valencià ha permés a aquesta zona de la Fira comptar amb més afluència de visitats, quan fins ara només era una zona de pas; i per l'altra banda la creació de la zona dedicada als esports 'outdoor' ha permès obrir el ventall de l'oferta a un sector en auge, tant en l'àmbit esportiu com turístic.