El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Extingit el foc provocat per un raig a Onil

L'incendi provocat a Onil per un raig ja es troba extingit gracies al treball dels bombers

A l'estiu el foc és un dels majors enemics al que enfrontar-se, i la zona que aquesta vegada no ha tingut tanta sort és a Biscoi, municipi d'Onil, on s'ha provocat un incendi per causa d'un raig, el qual ha cremat la zona seca, iniciant així el foc.

Per sort l'incendi ja es troba totalment extingit, i per ara l'únic que falta és refrescar la zona perquè no es torne a revivar el foc. Cal destacar el treball dels bombers i de seguretat, que han posat de la seua part per acabar amb el problema. Per a poder apagar el foc ha sigut necessari l'assistència de diferents unitats com 3 mitjans aeris, 4 dotacions de Bombers del Consorci d'Alacant, 2 coordinadors forestals, 3 unitats dels Bombers Forestals de la Generalitat i 3 autobombes.