El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Extingit l'incendi de Beniarrés, que ha cremat vora 1 hectàrea de cultius

Un ràpid desplegament de mitjans aeris i terrestres ha evitat que el foc anara a més

Fins a 3 mitjans aeris s'han desplaçat al lloc dels fets,i l'incedi ha sigut ràpidament controlat. 

Un incendi ha cremat vora una hectàrea de cultiu al terme municipal de Beniarrés. El foc s'ha iniciat a prop del port de Salem, entre les províncies d'Alacant i València, just al costat de la carretera.

Afortunadament el desplegament dels Bombers ha sigut ràpid i efectiu. S'han incorporat a les tasques d'extinció 3 mitjans aeris, 2 camions de bombers, 2 unitats forestals, 2 autobombes i un coordinador. En menys d'una hora el foc estava controlat i els mitjans aeris s'han retirat.

En un principi, i per la zona on tenia lloc el foc, es pensava que seria un incendi forestal. Però finalment, segons ha informat el 112 de la Generalitat mitjançant l'agent mediambiental, les flames han afectat una zona de cultiu d'aproximadament una hectàrea de gran. Les flames s'han quedat al costat de la carretera i han baixat per part del barranc, sense arribar al fons. A la zona s'han quedat efectius per tal de refredar el terra cremat i controlar que les flames no revifen, com es pot vore en aquest vídeo que hem fet en directe. Finalment l'incendi s'ha donat per extingit a les 20,30 hores.