El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Extingit l'incendi sota el Castell de Cocentaina

Una brigada es quedarà tota la nit refrescant la zona

Els Bombers han donat per controlat el foc al voltant de les 14,30 hores, però al lloc dels fets continuen treballant 32 persones per tal d'extingit el foc. Dos famílies han sigut desallotjades per precaució, però ja han pogut tornar a les seues vivendes. També s'ha tallat el subministrament elèctric d'una torre d'alta tensió propera. L'incendi s'ha declarat a última hora del matí, i Emergències ha decretat el nivell 1 de gravetat per la proximitat del foc al nucli urbà. S'han mobilitzat fins a 2 unitats de Bombers Forestals, 2 mitjans aeris i un agent mediambiental per a treballar en la zona, a prop del cementiri. ARAMULTIMÈDIA estarà pendent de la situació i seguirà informant.

Els Bombers han donat per controlat el foc al voltant de les 14,30 hores, però al lloc dels fets continuen treballant 32 persones per tal d'extingit el foc. De fet, l'Ajuntament de Cocentaina ha informat que una brigada es quedarà tota la nit refrescant la zona.

Dos famílies han sigut desallotjades per precaució, però ja han pogut tornar a les seues vivendes. Fonts del consistori asseguren que "cap persona o propietat ha patit danys a causa del foc". També s'ha tallat el subministrament elèctric d'una torre d'alta tensió propera.

L'incendi s'ha declarat a última hora del matí, i Emergències ha decretat el nivell 1 de gravetat per la proximitat del foc al nucli urbà. S'han mobilitzat fins a 2 unitats de Bombers Forestals, 2 mitjans aeris i un agent mediambiental per a treballar en la zona, a prop del cementiri.

ARAMULTIMÈDIA estarà pendent de la situació i seguirà informant.