El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fageca, únic municipi alacantí en rebre ajudes per al turisme d'autocaravanes

Un punt net per autocaravanes. Imatge facilitada per la GVA.

L'alcalde Ismael Fageca es mostra molt satisfet de poder oferir nous serveis a les autocaravanes, que ja trien la zona de Fageca com a parada turística.
 

La Generalitat repartirà 834.000 euros entre 34 municipis valencians, i l'únic de la província d'Alacant està ací al Comtat.

34 municipis valencians han accedit a les ajudes de la Generalitat per a impulsar el turisme d'autocaravanes. En total es distribuiran 834.000 euros per instal·lar Punts Nets AVANT, àrees de servici on les persones que viatgen en autocaravana poden repostar aigua potable buidar les aigües grises i negres.

Dels 34 municipis beneficiats, 20 són de la província de Castelló, 13 de la província de València i tan sols un de la província d'Alacant, Fageca, ací al Comtat.

L'alcalde de Fageca s'ha mostrat molt satisfet per la notícia. Ismael Vidal explica que ara mateix ja tenen un espai que el turisme d'autocaravanes utilitza, i que allí han instal·lat papereres i alguna taula. Però no compta amb cap servei, i amb el nou punt net les autocaravanes podran tindre allí tot el que necessiten. Ismael Vidal explica que és una oportunitat de turisme que volen explorar i que pot ajudar en la lluita contra el despoblament.