El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Centre Comercial Alzamora tanca el seu 'Diveralzamora' amb un taller de cuina

Taller de cuina/AM

Una activitat on famílies senceres pogueren gaudir de les arts culinàries.

En els últims anys la cuina i la gastronomia han guanyat una gran quantitat de seguidors, i tot açò degut per la televisió, que amb un poder d'influència increïble ha fet que tant les persones majors com els més xicotets de la casa vulguen dedicar-se a la cuina, o simplement passar una bona estona cuinant.

Per això,  el Centre Comercial d'Alzamora ha realitzat com a activitat de clausura del 'Diveralzamora', un taller de cuina, sota el nom 'Con la comida sí se juega'. Activitat per a totes les famílies, on els xiquets i xiquetes han arribat preparats amb els seus davantals i amb molta il·lusió per a passar una bona vesprada.

El taller va tindre lloc a les 20:00, moment en què les organitzadores van donar pas a les taules on es trobaven els aliments. Els menuts han pogut gaudir d'una gran quantitat d'aliments totalment saludables, com per exemple meló, meló d'Alger, pomes, formatge i més. Aliments amb els quals han pogut fer les seues combinacions i experimentar amb ells, coneixent el significat de cuinar i la importància de tindre una dieta saludable.

Un dels que ha estat present ha sigut Cristóbal, que ha anat amb les seues nétes, Mariela i Angela, les quals es mostraven molt concentrades a l'hora de trastejar amb els aliments. Segons ell, aquests tipus d'activitats són molt importants per a totes les famílies, així poden tindre l'oportunitat de gaudir i divertir-se en família, encara que també opina que els "pares no haurien d'estar tan apegats als fills" per a així "donar-los molta més llibertat".

A més a més, des de l'empresa organitzadora d'aquesta activitat, Love Kids, l'objectiu principal que tenen és el d'entretenir i fer gaudir a tots els menuts perquè puguen tindre unes vesprades molt més variades, i més ara en estiu, quan moltes vegades pot arribar a ser avorrit.

I amb aquest taller de cuina tanca la programació de 'Diveralzamora', on s'ha pogut gaudir de diferents tipus d'activitats durant tot l'estiu gràcies al suport del Centre Comercial Alzamora i la col·laboració de totes les empreses i persones que s'hi han bolcat perquè tots els dimarts i dijous siguen diferents.