El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UPV entre les 100 millors universitats d'Europa

Alumnat estudiant / UPV

En l'última classificació Times Higher Education, la UPV aconsegueix aconseguir posar-se entre les 51-75 millors institucions europees d'educació superior.

Segons l'última classificació per part del Times Higher Education, la UPV aconsegueix aconseguir posar-se entre les 51-75 millors institucions europees d'educació superior. Aconsegueixen així, trobar-se entre les 100 primeres, de les 250 que han sigut analitzades.

Per a fer aquesta classificació s'ha tingut en compte 4 bases fonamentals a l'hora d'analitzar-los. Primer de tot el compromís que té la universitat enfront del seu alumnat; els recursos que està disposa i si s'utilitzen amb interés; resultats acadèmics i si es tracta d'un campus inclusiu.

Una vegada fet açò, després es té en compte una puntuació final que realitza l'alumnat i el seu pensament del seu centre. Aquesta part es fa a partir de preguntes que l'alumne haurà de respondre tant del centre com de tot el que l'envolta.

Segons Francisco Mora, rector de la UPV, menciona que és "un mèrit grandíssim per a la nostra comunitat universitària, per als professors i professores, estudiants, personal d'administració i servicis. La seua labor va fent que anem consolidant-nos a les diferents classificacions".

Cal destacar que en comparació a l'any passat, la UPV ha aconseguit passar de les 76/100 millors universitats a les 51/75.