El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Falta poc per a la inauguració de la 28a edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi

Falta poc per a la inauguració de la 28a edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi / Mostra de Teatre d'Alcoi
Aquesta mostra atrau companyies de teatre i dansa de Madrid, Andalusia, Euskadi, Catalunya, Extremadura i Aragó

Consideren a la Mostra de Teatre d’Alcoi com a trampolí per la temporada i atrau companyies de teatre i dansa de set autonomies per a la seua 28a edició que tindrà lloc el 26 de maig.

El 26 de maig s’inaugura la 28a edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi, i una vegada més atrau companyies de teatre i dansa de tot l’estat com Madrid, Andalusia, Euskadi, Catalunya, Extremadura i Aragó per sumar-se a les quinze companyies valencianes que presentaran les seues propostes a la Fira de les Arts Escèniques valenciana.

En la seua inauguració, comptarà amb un espectacle de teatre musical: ‘Merlín, la leyenda’, protagonitzada per Javier Gurruchaga, una producció de Seda i Trencadís produccions.

Andalusia porta l’espectacle de dansa, de la Companyia Fernando Hurtado i la Factoria Echegaray, que presentaran al Teatre Calderón Gernika 17’ i ‘Dancing with frogs’ de Sol Picó Companyia de Danza.

El País Bascs presentarà al Teatre Salesians ‘El viaje de Ulises’ i, la companyia A Saco Producciones, d’Extremadura estrenarà al Parc Cervantes el seu espectacle itinerant Tanque Gurugú, una proposta de teatre clown per a tots els públics.

A més s’espera amb molta anhela l’espectacle de Moby Dick, l’última producció dels catalans protagonitzada per Josep Maria Pou.

Per la seua part, la plaça de Dins, acollirà de Madrid ‘Musicadores de objetos’, de la companyia Toom Pak, una proposta musical a cop de percussió, comèdia visual i un ritme desbordant. I des d’Aragó el Teatro de Che y Moche oferiran ‘El Funeral’